top of page
AS0414.jpg

15 JAAR VERTROUWDE

SCHOONMAAK.

Jarenlange ervaring, passie voor het vak en sterke kernwaarden maken ons het bedrijf dat we zijn: de betrouwbare partner in schoonmaak. 

certificaat.jpg

LAAT HET AAN

ONS OVER

Communicatie

Voor het goed uitvoeren van de werkzaamheden is een goede communicatie van belang. Iedere opdrachtgever heeft daarom één contactpersoon. Een voordeel van één contactpersoon is dat hij/zij meer weet over uw onderneming om u een gedegen advies uit te kunnen brengen over ons vakgebied.

De communicatie tussen de opdrachtgever en schoonmaakmedewerker zal verlopen door middel van een logboek. Hierin kunnen de opdrachtgever en de schoonmaakmedewerker eventuele wensen noteren. Er is ook een werkprogramma aanwezig. Daarin staat alle belangrijke informatie over de veiligheid van de te gebruiken middelen en materialen en de werkzaamheden. 
 

Kwaliteit

Wij hechten een grote waarde aan het leveren van kwaliteit. Om kwaliteit te realiseren gebruiken wij controleformulieren. Op dit formulier staan alle schoonmaak taken vermeld. Er zal in de eerste twee maanden van de contractsperiode een maandelijkse controle worden uitgevoerd. Na deze twee maanden zal dit overgaan naar een tweemaandelijkse controle. Eventuele klachten worden direct geanalyseerd en er zullen verbeteracties worden ondernomen. 

Wij bespreken de kwaliteit van onze werkzaamheden regelmatig met de opdrachtgevers in een persoonlijk gesprek. Wij hebben ervaren personeel in dienst. Onze schoonmaakmedewerkers zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit van de schoonmaakwerkzaamheden. Wij werven, selecteren en behouden geschikte schoonmaakmedewerkers in ons bedrijf. Ook stimuleren wij onze medewerkers tot het volgen van vakgerichte opleidingen. Tijdens de introductie voor de nieuwe medewerkers wordt aandacht besteed aan de werkzaamheden die specifiek uitgevoerd dienen te worden en de veiligheidsrichtlijnen.
 

Bedrijfscultuur

De zuilen van A.S. Alblasserdams Schoonmaakbedrijf b.v. bestaan uit het vertrouwen van onze klanten en leveren van goed kwaliteitswerk.
Ons doel is dat we met een jong en ervaren team zorgen voor de tevredenheid van onze klanten door een goede kwaliteit te bieden.
Wij zijn ervan overtuigd dat wij vertrouwen van onze klanten kunnen winnen door het serieus uitvoeren van onze diensten. Dit willen wij opbouwen door een goede aanpak van het werk. 
Ons bedrijf is voor een langdurige samenwerking met de klanten. De voortduring van deze samenwerking zal geschieden door het wederzijdse respect en continue innovatie. 

Kortom de kracht van A.S. Alblasserdams Schoonmaakbedrijf b.v. is gebaseerd op het vertrouwen van de klanten.
 

Aangesloten bij

A.S. is aangesloten bij ECABO, VSR en SIEV.
A.S. vind het belangrijk dat jonge talenten zich kunnen ontwikkelen in de praktijk. Daarmee dragen wij ook een steentje bij aan de kennis/ervaring voor de toekomst van onze samenleving.

bottom of page